Χοιρινή μπριζόλα με μέλι

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ

χοιρινη

μπριζολα

μελι

συνταγες

ελαιολαδο

υλικα

αλευρι

τριμμενο

πρεζα

αλατι

εκτελεση

ανακατευουμε

αλλο

στις

βαζουμε

Χοιρινή μπριζόλα με μέλι
Χοιρινή μπριζόλα με μέλι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚυριακή , 19 Ιουλίου 2020
Short Url:
agriamelissa.gr/.f

 
Υλικά

3 μπριζόλες χοιρινό
1 αυγό
1 φλ. Αλεύρι
Αλάτι πιπέρι
Πάπρικα
Λάδι
Για την επικάλυψη με μέλι
2 κ. σ ελαιόλαδο
1 σκ. Σκόρδο
1 φλ. Μέλι
1 πρέζα πιπέρι

Εκτέλεση

Βγάζουμε το κόκκαλο από τις μπριζόλες

Σε ένα μπολ βάζουμε 1 φλ. αλεύρι, αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και ανακατεύουμε.

Σε άλλο μπολ βάζουμε 1 αυγό και 4 κ. σ νερό και ανακατεύουμε.

Περνάμε τις μπριζόλες στο πρώτο μπολ(με το αλεύρι) μετά στο δεύτερο(με το αυγό) και ξανά στο πρώτο.

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και τις μπριζόλες μέχρι να γίνουν και να πάρουν ωραίο χρώμα.

Σε μέτρια φωτιά σε ένα κατσαρολακι (ή μπρίκι) βάζουμε 2 κ. σ ελαιόλαδο και ένα τριμμένο σκόρδο, το αφήνουμε λίγο και μετά ρίχνουμε 1 φλ. μέλι. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε μέχρι να βράσει.

Όταν είναι έτοιμο το ρίχνουμε στις μπριζόλες και το αλείφουμε. Σερβίρουμε με μία δροσερή σαλάτα.

Πηγή:
COOKPAD
Είσοδος / Εγγραφή 00,00€0
αγρια μελισσα,μελι,μελισσοκομικα,eshop
Άγρια Μέλισσα - Μελισσοκομικά εφόδια μελισσοτροφές