Γύρη & πρόπολη | Πακέτα προϊόντων | Παραδοσιακά προϊόντα μελιού |

Πακέτα προϊόντων - Γύρη & πρόπολη .Πληροφορίες προϊόντος και προσφορές στο agriamelissa.gr

Γύρη & πρόπολη

Γύρη

&

πρόπολη

Πακέτα προϊόντων

S6

μέλι

προϊόντα

βασιλικος

πολτος

γυρη

eshop

προσφορές

Short URL:
agriamelissa.gr/-fY
Γύρη & πρόπολη | Πακέτα προϊόντων | Παραδοσιακά προϊόντα μελιού |
Γύρη & πρόπολη
ΚΩΔΙΚΟΣ
PS00004
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ


Πακέτο προϊόντων με γύρη 500gr & πρόπολη 10ml

 

 

Γύρη

Η γύρη είναι το προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από την καρδιά διαφόρων λουλουδιών για τις δικές τους ανάγκες. Η γύρη αποτελεί βασικό στοιχείο για την διατροφή των μελισσών και του γόνου. Αποτελεί έπισης μια άριστη φυσική τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ένζυμα και πολλά άλλα χρήσιμα συστατικά για την δική μας διατροφή.

 

Η γύρη είναι το προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από την καρδιά διαφόρων λουλουδιών για τις δικές τους ανάγκες. Η γύρη αποτελεί βασικό στοιχείο για την διατροφή των μελισσών και του γόνου. Αποτελεί επίσης μια άριστη φυσική τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ένζυμα και πολλά άλλα χρήσιμα συστατικά για την δική μας διατροφή.

 

Η γύρη προσφέρει ευεξία, τόνωση και ενισχύει την συστολή της καρδιάς. Είναι ιδιαίτερα διουρητική, δίνει άριστη προστασία,  στον προστάτη και στις προστατίτιδες και βελτιώνει την σεξουαλική κατάσταση. Η γύρη προστατεύει τα τριχοειδή αγγεία, προφυλάσσοντας έτσι τον οργανισμό από εγκεφαλικές αιμορραγίες.


Η κατανάλωση της γύρης πρέπει να ξεκινήσει με μικρή ποσότητα μέχρι να την συνηθίσει ο οργανισμός μας, μια κουταλιά του γλυκού καθημερινά για μια περίπου βδομάδα και μετά μπορούμε σταδιακά να την αυξήσουμε. Η γύρη καταναλώνετε όπως είναι, ή διαλυμένη σε λίγο νερό ή χυμό.

 

Πρόπολη

1) Αντιφλεγμονώδης δράση

2) Αντισηπτική δράση

3) Αντιμυκητιακές ιδιότητες

4) Αντιοξειδωτική δράση

5) Αντικαρκινική δράση

6) Ανοσοποιητική δράση

7) Αντιβακτηριακή δραση

8) Αντι-ιικές ιδιότητες

9) Αναγεννητική ιστολογική δράση

10) Καλμάρισμα αλλεργιών

 

Βιβλιογραφία: Αθανάσιος Μπίκος - Τίτλος βιβλίου: “ΠΡΟΠΟΛΙΣ”

 

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

 

Εάν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά η πρόπολη τότε η δοσολογία έχει ως εξής:

 

Πίνουμε 5-7 σταγόνες την πρώτη εβδομάδα με τους εξής τρόπους, είτε με άμεση κατάποση ή ρίχνοντας την στο γάλα, στο νερό (σε μια κουταλιά της σούπας) ακόμα και στο ψωμί. Σε κάθε περίπτωση ο πρώτος τρόπος χρήσης (άμεση κατάποση) είναι ο ιδανικότερος επειδή έτσι επιτυγχάνουμε σε υψηλό βαθμό την στοματική μας υγιεινή (π.χ. η πρόπολη είναι πολύ δραστική κατά της άφθας του στόματος καθώς επίσης μας προφυλάσσει από λαρυγγίτιδα και πόνο των αμυγδαλών). Μετά την πρώτη εβδομάδα χρήσης της πρόπολης πίνουμε έως και 15 σταγόνες ημερησίως (δοσολογία πάντα για διάλυμα πρόπολης 30%).

 

 αγορων πληροφοριες

 

 

 πωλησης σημεια

 

 
21,00€
Διαθεσιμότητα:ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Είσοδος / Εγγραφή 00,00€0
αγρια μελισσα,μελι,μελισσοκομικα,eshop
Άγρια Μέλισσα - Μελισσοκομικά εφόδια μελισσοτροφές