Βασιλικός πολτός & πρόπολη | Πακέτα προϊόντων | Παραδοσιακά

Πακέτα προϊόντων - Βασιλικός πολτός & πρόπολη .Πληροφορίες προϊόντος και προσφορές στο agriamelissa.gr

Βασιλικός πολτός & πρόπολη

Βασιλικός

πολτός

&

πρόπολη

Πακέτα προϊόντων

S7

μέλι

προϊόντα

βασιλικος

πολτος

γυρη

eshop

προσφορές

Short URL:
agriamelissa.gr/-fI
Βασιλικός πολτός & πρόπολη | Πακέτα προϊόντων | Παραδοσιακά
Βασιλικός πολτός & πρόπολη
ΚΩΔΙΚΟΣ
PS00005
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ


Πακέτο προϊόντων με βασιλικό πολτό 10gr & πρόπολη 10ml

 

Βασιλικός πολτός

Ο βασιλικός πολτός είναι κρεμώδης ουσία που εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των νεαρών  μελισσών. Οι νεαρές  μέλισσες παράγουν αυτή την τροφή αποκλειστικά και μόνο για να θρέψουν την βασίλισσα και τις προνύμφες. Ο βασιλικός πολτός είναι πηγή βιταμινών, ενζύμων, αμινοξέων, μεταλλικών αλάτων ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο και πολλών άλλων συστατικών που δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα. Το χρώμα του βασιλικού πολτού είναι ασπριδερό έως ανοιχτό κίτρινο και χαρακτηρίζεται από όξινη γεύση.


Ο βασιλικός πολτός είναι ένα φυσικό προϊόν που ασκεί ευεργετική επίδραση στον άνθρωπο. Τονώνει τους κουρασμένους και ταλαιπωρημένους οργανισμούς, και βοηθά στην ανάρρωση τους. Ενισχύει την σωματική και διανοητική δύναμη, την αντοχή του οργανισμού μας, βοηθά άτομα που ταλαιπωρούνε από γενική εξάντληση και άτομα μεγάλης ηλικίας.  Συντελεί στην καλή υγεία του δέρματος και των ιστών, βοήθα στη διατήρηση της νεότητας ,και στην ανάπτυξη των παιδιών. Έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Προσφέρει επίσης ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική  ζωή των ανθρώπων. Είναι μια φυσική βιταμίνη που  ενδείκνυται  ιδιαίτερα για άτομα που αθλούνται και για σπουδαστές που χρειάζονται πνευματική διαύγεια. 

 

Η ημερήσια κατανάλωση βασιλικού πολτού είναι μισό γραμμάριο κάθε πρωί και σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει και το ένα γραμμάριο. Η κατανάλωση του  βασιλικού πολτού  γίνεται με 10 έως 20γρ. για 20 έως 40 ημέρες διακόπτουμε για τρεις μήνες και αν επιθυμούμε συνεχίζουμε.

 

Γύρη

Η γύρη είναι το προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από την καρδιά διαφόρων λουλουδιών για τις δικές τους ανάγκες. Η γύρη αποτελεί βασικό στοιχείο για την διατροφή των μελισσών και του γόνου. Αποτελεί έπισης μια άριστη φυσική τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ένζυμα και πολλά άλλα χρήσιμα συστατικά για την δική μας διατροφή.

 

Η γύρη είναι το προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από την καρδιά διαφόρων λουλουδιών για τις δικές τους ανάγκες. Η γύρη αποτελεί βασικό στοιχείο για την διατροφή των μελισσών και του γόνου. Αποτελεί επίσης μια άριστη φυσική τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ένζυμα και πολλά άλλα χρήσιμα συστατικά για την δική μας διατροφή.

 

Η γύρη προσφέρει ευεξία, τόνωση και ενισχύει την συστολή της καρδιάς. Είναι ιδιαίτερα διουρητική, δίνει άριστη προστασία,  στον προστάτη και στις προστατίτιδες και βελτιώνει την σεξουαλική κατάσταση. Η γύρη προστατεύει τα τριχοειδή αγγεία, προφυλάσσοντας έτσι τον οργανισμό από εγκεφαλικές αιμορραγίες.


Η κατανάλωση της γύρης πρέπει να ξεκινήσει με μικρή ποσότητα μέχρι να την συνηθίσει ο οργανισμός μας, μια κουταλιά του γλυκού καθημερινά για μια περίπου βδομάδα και μετά μπορούμε σταδιακά να την αυξήσουμε. Η γύρη καταναλώνετε όπως είναι, ή διαλυμένη σε λίγο νερό ή χυμό.

 

Πρόπολη

1) Αντιφλεγμονώδης δράση

2) Αντισηπτική δράση

3) Αντιμυκητιακές ιδιότητες

4) Αντιοξειδωτική δράση

5) Αντικαρκινική δράση

6) Ανοσοποιητική δράση

7) Αντιβακτηριακή δραση

8) Αντι-ιικές ιδιότητες

9) Αναγεννητική ιστολογική δράση

10) Καλμάρισμα αλλεργιών

 

Βιβλιογραφία: Αθανάσιος Μπίκος - Τίτλος βιβλίου: “ΠΡΟΠΟΛΙΣ”

 

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

 

Εάν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά η πρόπολη τότε η δοσολογία έχει ως εξής:

 

Πίνουμε 5-7 σταγόνες την πρώτη εβδομάδα με τους εξής τρόπους, είτε με άμεση κατάποση ή ρίχνοντας την στο γάλα, στο νερό (σε μια κουταλιά της σούπας) ακόμα και στο ψωμί. Σε κάθε περίπτωση ο πρώτος τρόπος χρήσης (άμεση κατάποση) είναι ο ιδανικότερος επειδή έτσι επιτυγχάνουμε σε υψηλό βαθμό την στοματική μας υγιεινή (π.χ. η πρόπολη είναι πολύ δραστική κατά της άφθας του στόματος καθώς επίσης μας προφυλάσσει από λαρυγγίτιδα και πόνο των αμυγδαλών). Μετά την πρώτη εβδομάδα χρήσης της πρόπολης πίνουμε έως και 15 σταγόνες ημερησίως (δοσολογία πάντα για διάλυμα πρόπολης 30%).

 

 αγορων πληροφοριες

 

 

 πωλησης σημεια

 

 
36,00€
Διαθεσιμότητα:ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Είσοδος / Εγγραφή 00,00€0
αγρια μελισσα,μελι,μελισσοκομικα,eshop
Άγρια Μέλισσα - Μελισσοκομικά εφόδια μελισσοτροφές