Βασιλικός πολτός & γύρη | Πακέτα προϊόντων | Παραδοσιακά προϊόντα

Πακέτα προϊόντων - Βασιλικός πολτός & γύρη .Πληροφορίες προϊόντος και προσφορές στο agriamelissa.gr

Βασιλικός πολτός & γύρη

Βασιλικός

πολτός

&

γύρη

Πακέτα προϊόντων

S8

μέλι

προϊόντα

βασιλικος

πολτος

γυρη

eshop

προσφορές

Short URL:
agriamelissa.gr/-fG
Βασιλικός πολτός & γύρη | Πακέτα προϊόντων | Παραδοσιακά προϊόντα
Βασιλικός πολτός & γύρη
ΚΩΔΙΚΟΣ
PS00006
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ


Πακέτο προϊόντων με βασιλικό πολτό 10gr & γύρη 500gr

 

Βασιλικός πολτός

Ο βασιλικός πολτός είναι κρεμώδης ουσία που εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των νεαρών  μελισσών. Οι νεαρές  μέλισσες παράγουν αυτή την τροφή αποκλειστικά και μόνο για να θρέψουν την βασίλισσα και τις προνύμφες. Ο βασιλικός πολτός είναι πηγή βιταμινών, ενζύμων, αμινοξέων, μεταλλικών αλάτων ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο και πολλών άλλων συστατικών που δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα. Το χρώμα του βασιλικού πολτού είναι ασπριδερό έως ανοιχτό κίτρινο και χαρακτηρίζεται από όξινη γεύση.


Ο βασιλικός πολτός είναι ένα φυσικό προϊόν που ασκεί ευεργετική επίδραση στον άνθρωπο. Τονώνει τους κουρασμένους και ταλαιπωρημένους οργανισμούς, και βοηθά στην ανάρρωση τους. Ενισχύει την σωματική και διανοητική δύναμη, την αντοχή του οργανισμού μας, βοηθά άτομα που ταλαιπωρούνε από γενική εξάντληση και άτομα μεγάλης ηλικίας.  Συντελεί στην καλή υγεία του δέρματος και των ιστών, βοήθα στη διατήρηση της νεότητας ,και στην ανάπτυξη των παιδιών. Έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Προσφέρει επίσης ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική  ζωή των ανθρώπων. Είναι μια φυσική βιταμίνη που  ενδείκνυται  ιδιαίτερα για άτομα που αθλούνται και για σπουδαστές που χρειάζονται πνευματική διαύγεια. 

 

Η ημερήσια κατανάλωση βασιλικού πολτού είναι μισό γραμμάριο κάθε πρωί και σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει και το ένα γραμμάριο. Η κατανάλωση του  βασιλικού πολτού  γίνεται με 10 έως 20γρ. για 20 έως 40 ημέρες διακόπτουμε για τρεις μήνες και αν επιθυμούμε συνεχίζουμε.

 

Γύρη

Η γύρη είναι το προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από την καρδιά διαφόρων λουλουδιών για τις δικές τους ανάγκες. Η γύρη αποτελεί βασικό στοιχείο για την διατροφή των μελισσών και του γόνου. Αποτελεί έπισης μια άριστη φυσική τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ένζυμα και πολλά άλλα χρήσιμα συστατικά για την δική μας διατροφή.

 

Η γύρη είναι το προϊόν που συγκεντρώνουν οι μέλισσες από την καρδιά διαφόρων λουλουδιών για τις δικές τους ανάγκες. Η γύρη αποτελεί βασικό στοιχείο για την διατροφή των μελισσών και του γόνου. Αποτελεί επίσης μια άριστη φυσική τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, απαραίτητα αμινοξέα, ένζυμα και πολλά άλλα χρήσιμα συστατικά για την δική μας διατροφή.

 

Η γύρη προσφέρει ευεξία, τόνωση και ενισχύει την συστολή της καρδιάς. Είναι ιδιαίτερα διουρητική, δίνει άριστη προστασία,  στον προστάτη και στις προστατίτιδες και βελτιώνει την σεξουαλική κατάσταση. Η γύρη προστατεύει τα τριχοειδή αγγεία, προφυλάσσοντας έτσι τον οργανισμό από εγκεφαλικές αιμορραγίες.


Η κατανάλωση της γύρης πρέπει να ξεκινήσει με μικρή ποσότητα μέχρι να την συνηθίσει ο οργανισμός μας, μια κουταλιά του γλυκού καθημερινά για μια περίπου βδομάδα και μετά μπορούμε σταδιακά να την αυξήσουμε. Η γύρη καταναλώνετε όπως είναι, ή διαλυμένη σε λίγο νερό ή χυμό.

 

 αγορων πληροφοριες

 

 

 πωλησης σημεια

 

 
41,00€
Διαθεσιμότητα:ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Είσοδος / Εγγραφή 00,00€0
αγρια μελισσα,μελι,μελισσοκομικα,eshop
Άγρια Μέλισσα - Μελισσοκομικά εφόδια μελισσοτροφές