Βασιλικός πολτός & βασιλικός πολτός | Πακέτα προϊόντων |

Πακέτα προϊόντων - Βασιλικός πολτός & βασιλικός πολτός .Πληροφορίες προϊόντος και προσφορές στο agriamelissa.gr

Βασιλικός πολτός & βασιλικός πολτός

Βασιλικός

πολτός

&

βασιλικός

πολτός

Πακέτα προϊόντων

S3

μέλι

προϊόντα

βασιλικος

πολτος

γυρη

eshop

προσφορές

Short URL:
agriamelissa.gr/-fh
Βασιλικός πολτός & βασιλικός πολτός | Πακέτα προϊόντων |
Βασιλικός πολτός & βασιλικός πολτός
ΚΩΔΙΚΟΣ
PS00001
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ


Πακέτο προϊόντων με βασιλικό πολτό 10gr & με βασιλικό πολτό 10gr

 

Βασιλικός πολτός

Ο βασιλικός πολτός είναι κρεμώδης ουσία που εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των νεαρών  μελισσών. Οι νεαρές  μέλισσες παράγουν αυτή την τροφή αποκλειστικά και μόνο για να θρέψουν την βασίλισσα και τις προνύμφες. Ο βασιλικός πολτός είναι πηγή βιταμινών, ενζύμων, αμινοξέων, μεταλλικών αλάτων ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο και πολλών άλλων συστατικών που δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα. Το χρώμα του βασιλικού πολτού είναι ασπριδερό έως ανοιχτό κίτρινο και χαρακτηρίζεται από όξινη γεύση.


Ο βασιλικός πολτός είναι ένα φυσικό προϊόν που ασκεί ευεργετική επίδραση στον άνθρωπο. Τονώνει τους κουρασμένους και ταλαιπωρημένους οργανισμούς, και βοηθά στην ανάρρωση τους. Ενισχύει την σωματική και διανοητική δύναμη, την αντοχή του οργανισμού μας, βοηθά άτομα που ταλαιπωρούνε από γενική εξάντληση και άτομα μεγάλης ηλικίας.  Συντελεί στην καλή υγεία του δέρματος και των ιστών, βοήθα στη διατήρηση της νεότητας ,και στην ανάπτυξη των παιδιών. Έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Προσφέρει επίσης ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική  ζωή των ανθρώπων. Είναι μια φυσική βιταμίνη που  ενδείκνυται  ιδιαίτερα για άτομα που αθλούνται και για σπουδαστές που χρειάζονται πνευματική διαύγεια. 

 

Η ημερήσια κατανάλωση βασιλικού πολτού είναι μισό γραμμάριο κάθε πρωί και σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει και το ένα γραμμάριο. Η κατανάλωση του  βασιλικού πολτού  γίνεται με 10 έως 20γρ. για 20 έως 40 ημέρες διακόπτουμε για τρεις μήνες και αν επιθυμούμε συνεχίζουμε.

 

 αγορων πληροφοριες

 

 

 πωλησης σημεια

 

 
56,00€
Διαθεσιμότητα:ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Είσοδος / Εγγραφή 00,00€0
αγρια μελισσα,μελι,μελισσοκομικα,eshop
Άγρια Μέλισσα - Μελισσοκομικά εφόδια μελισσοτροφές