Βασιλικός πολτός 10gr S1 | Βασιλικός πολτός | Παραδοσιακά

Βασιλικός πολτός - Βασιλικός πολτός 10gr S1 .Πληροφορίες προϊόντος και προσφορές στο agriamelissa.gr

Βασιλικός πολτός 10gr

Βασιλικός

πολτός

10gr

Βασιλικός πολτός

S1

μέλι

προϊόντα

βασιλικος

πολτος

γυρη

eshop

προσφορές

Short URL:
agriamelissa.gr/-k
Βασιλικός πολτός 10gr S1 | Βασιλικός πολτός | Παραδοσιακά
Βασιλικός πολτός 10gr
ΚΩΔΙΚΟΣ
RJ00001
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Ο βασιλικός πολτός είναι κρεμώδης ουσία που εκκρίνεται από τους υποφαρυγγικούς αδένες των νεαρών  μελισσών. Οι νεαρές  μέλισσες παράγουν αυτή την τροφή αποκλειστικά και μόνο για να θρέψουν την βασίλισσα και τις προνύμφες. Ο βασιλικός πολτός είναι πηγή βιταμινών, ενζύμων, αμινοξέων, μεταλλικών αλάτων ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο και πολλών άλλων συστατικών που δεν έχουν προσδιοριστεί ακόμα. Το χρώμα του βασιλικού πολτού είναι ασπριδερό έως ανοιχτό κίτρινο και χαρακτηρίζεται από όξινη γεύση.


Ο βασιλικός πολτός είναι ένα φυσικό προϊόν που ασκεί ευεργετική επίδραση στον άνθρωπο. Τονώνει τους κουρασμένους και ταλαιπωρημένους οργανισμούς, και βοηθά στην ανάρρωση τους. Ενισχύει την σωματική και διανοητική δύναμη, την αντοχή του οργανισμού μας, βοηθά άτομα που ταλαιπωρούνε από γενική εξάντληση και άτομα μεγάλης ηλικίας.  Συντελεί στην καλή υγεία του δέρματος και των ιστών, βοήθα στη διατήρηση της νεότητας ,και στην ανάπτυξη των παιδιών. Έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Προσφέρει επίσης ευεργετική επίδραση στη σεξουαλική  ζωή των ανθρώπων. Είναι μια φυσική βιταμίνη που  ενδείκνυται  ιδιαίτερα για άτομα που αθλούνται και για σπουδαστές που χρειάζονται πνευματική διαύγεια. 

 

Η ημερήσια κατανάλωση βασιλικού πολτού είναι μισό γραμμάριο κάθε πρωί και σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να φτάσει και το ένα γραμμάριο. Η κατανάλωση του  βασιλικού πολτού  γίνεται με 10 έως 20γρ. για 20 έως 40 ημέρες διακόπτουμε για τρεις μήνες και αν επιθυμούμε συνεχίζουμε.

 

 αγορων πληροφοριες

 

 

 πωλησης σημεια

 

28,00€
Διαθεσιμότητα:ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Είσοδος / Εγγραφή 00,00€0
αγρια μελισσα,μελι,μελισσοκομικα,eshop
Άγρια Μέλισσα - Μελισσοκομικά εφόδια μελισσοτροφές